PET O' CLOCK

PHILOSOPHY 2

Η ποιότητα των τροφών HappyDog & HappyCat:

Η πλούσια περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες από κρέας, ψάρι ή πουλερικά συμπληρώνει τις συνταγές μας ενώ χρησιμοποιούμε κάθε βιολογική ποικιλομορφία όλων των πηγών ζωικής πρωτεΐνης.

Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και αμινοξέα μέσω της σειράς Supreme.

HappyCat - All In One Concept

Όλα τα σημαντικά διατροφικά συστατικά για την υγεία της γάτας σας βρίσκονται σε όλες τις ποικιλίες της Happy Cat μέσα από τη φόρμουλα του Allinoneconcept, η οποία περιλαμβάνει:
-   Έλεγχος Τριβεζοάριων
-   Ταυρίνη
-   Έλεγχος PH για το ουροποιητικό σύστημα
-   Γευστικότητα
-   Υψηλά ποσοστά ζωικής πρωτεΐνης
-   Προσαρμοσμένη δομή κροκετών για την φροντίδα των δοντιών


Το Happy Dog Natural Life Concept® :

Αποδεδειγμένα από όλες τις επιστημονικές μας έρευνες και μελέτες, υγιεινή τροφή για σκύλους και γάτες δεν είναι μόνο τα νωπό κρέας. Για να υποστηρίξουμε το βέλτιστο μεταβολισμό τους χρησιμοποιούμε φυσικά προϊόντα με ιδιότητες που προάγουν την υγεία.

Το Happy Dog Natural Life Concept® συνδυάζει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δίνοντας στο σκύλο ή τη γάτα σας τη δυνατότητα να λαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν την υγιή τους ανάπτυξη, από το ανοσοποιητικό σύστημα μέχρι και το υγιές τρίχωμα.

Επιπλέον, τα προϊόντα μας είναι χωρίς γλουτένη και έντονο σκόρδο, ενώ το μείγμα βοτάνων μας πρωτοπορεί περιέχοντας ένα πρόσθετο συστατικό, το γάλα γαϊδουράγκαθου, το οποίο έχει τη δυνατότητα να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην προστασία του ήπατος.

Μέτριο ενεργειακό περιεχόμενο:
Ο σκύλος δεν είναι λύκος! Ένας λύκος στην άγρια φύση διανύει καθημερινά έως 50 klm. Η κατανάλωση ενέργειας είναι σημαντικά υψηλότερη από εκείνη ενός σκύλου. Ως εκ τούτου, μέσα από έρευνες η HappyDog δίνει προσοχή στα εξής:

Mέτρια ενεργειακή διατροφή, με χαμηλά λιπαρά και περισσότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες
– Μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας, προστατεύουμε τον σκύλο μας από ασθένειες εξαιτίας του τρόπου ζωής του, όπως η παχυσαρκία κλπ.
– Επαρκή άντληση θρεπτικών συστατικών, σε σχέση με την ποσότητα της τροφής

 Διατροφή δύο φάσεων:
Οι ανάγκη για πρωτεΐνες και ενέργεια των μεσαίων και μεγάλων φυλών είναι διαφορετική στα κουτάβια και στους νεαρούς σκύλους. Υποστηρίζοντας τις ανάγκες ανάπτυξης ανάλογα την ηλικία, η Happy Dog ανέπτυξε την ιδέα των δύο φάσεων.

 Άλλα πλεονεκτήματα:
– Βέλτιστη περιεκτικότητα ασβεστίου / φωσφόρου
– Απαγορεύεται η χρήση υποκατάστατων φυτικών πρωτεϊνών (π.χ. σόγιας)
– Ξηρή τροφή από ποιοτική ζωική πρωτεΐνη
– Πρώτες ύλες με εγγύηση προέλευσης
– Ιδανικό συνδυασμό όλων των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών

Τα κριτήρια ποιότητας της HappyDog:
– Made in Germany
– Οι καλύτερες πρώτες ύλες
– Ότι χρειάζεται το σώμα
– Υψηλής ποιότητας πηγές πρωτεΐνης
– Χωρίς σόγια
– Απαγορεύονται οι δοκιμές σε ζώα
– Αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι

PHILOSOPHY 1

Γιατί ξηρά τροφή;

Όπως και στον άνθρωπο, έτσι και η υγεία, η ζωτικότητα και η ευημερία του σκύλου και της γάτας εξαρτόνται σε μεγάλο βαθμό από την διατροφή τους.
Η
Happy Dog-Cat έχοντας τη γνώση, σας προτείνει υψηλής ποιότητας ξηρά τροφή για μια ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή τόσο για το σκύλο όσο και για τη γάτα σας.

Δεν πρέπει λοιπόν να ξεχνάτε…
Η ξηρά τροφή είναι πιο υγιεινή, πιο αποτελεσματική και λιγότερο δαπανηρή από οποιοδήποτε άλλο τρόπο διατροφής.
Μέσα από την ποικιλομορφία των συνταγών μας η
Happy DogCat ξηρά τροφή προσφέρει μια ευρεία ποικιλία διαφορετικών συνταγών. Έτσι, η διατροφή μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις ατομικές ανάγκες του τετράποδου φίλου σας είτε είναι νέος ή ηλικιωμένος, αδύνατος ή παχουλός, αθλητικός, ενεργός ή χαλαρός, είτε ισχυρός ή πολύ ευαίσθητος.

Οδοντιατρική περίθαλψη
Η ξηρά τροφή είναι χρήσιμη για την οδοντιατρική περίθαλψη και την ενίσχυση της οδοντοφυΐαςτου τετράποδου φίλου σας. Επιπλέον, δαγκώνοντας τις κροκέτες ο σκύλος ή η γάτα σας ενισχύει το περιοδόντιο και έτσι βοηθά την πρόληψη χαλαρών δοντιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση:
7ο χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου - Παιανίας | Κορωπί | 19400
Τηλέφωνο :  210 66 27 245
Ε-mail:  info@happydog.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ
Τηλέφωνο :  210 66 23 739
Ωράριο τηλεφωνικών παραγγελιών:

11:00-16:00 Δευτέρα - Παρασκευή

Τα νέα μας

prosfores mhna

Προσφορές