PET O' CLOCK

PHILOSOPHY 2

Το Όραμα μας είναι φιλόδοξο αλλά όχι ουτοπικό. Πάνω  από όλα βασίζεται στην επιθυμία όλων μας να κάνουμε την διαφορά στο επιχειρείν  δρώντας με ακεραιότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας, όπως αυτές διατυπώνονται στην καθημερινή μας πρακτική ως Κώδικας Επιχειρηματικών Αξιών της Happy Dog Α.Ε  

* Προωθούμε και ενδυναμώνουμε συνεργασίες με προμηθευτές που έχουν παρόμοιες αξίες με τις δικές μας.
* Πιστεύω μας είναι η υπεύθυνη συμπεριφορά και θετική επίδραση στην κοινωνία που απευθυνόμαστε.
* Πετυχαίνουμε κάτι μεγάλο, μέσα από τη συνεχή βελτίωση των λειτουργιών μας και την περαιτέρω απλοποίηση τους.
* Αναπτύσσουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας μέσα από συνεχή επιμόρφωση.
* Προσδίδουμε μεγαλύτερη ευελιξία στο δίκτυο διανομής μέσα από τον εκσυγχρονισμό του εταιρικού μας στόλου, ενώ ταυτόχρονα συνάπτουμε νέες συμφωνίες με εξειδικευμένες   
  μεταφορικές και Logistics εταιρείες για την άρτια εξυπηρέτηση  των απομακρυσμένων περιοχών της Ελληνικής επικρατείας.

 
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΤΟΥ
BRAND Happy Dog-Happy Cat
Το όνομα της Happy DogHappy Cat είναι συνώνυμο της ποιοτικής και υπεύθυνης διατροφής για τα κατοικίδιά σας. Δώστε λοιπόν στο κατοικίδιο σας το δικαίωμα για μια υγιή ανάπτυξη και μια «νόστιμη καθημερινότητα»!!!
Η πλούσια περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες από κρέας, ψάρι ή πουλερικά συμπληρώνει τις συνταγές μας, ενώ χρησιμοποιούμε κάθε βιολογική ποικιλομορφία όλων των πηγών ζωικής πρωτεΐνης. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι μια πολύ ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και αμινοξέα μέσω της σειράς Supreme.

Γιατί επιλέγουμε ξηρά τροφή;
Όπως και στον άνθρωπο, έτσι και η υγεία, η ζωτικότητα και η ευημερία του σκύλου και της γάτας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την διατροφή τους.
Η
Happy Dog-Cat έχοντας τη γνώση, σας προτείνει υψηλής ποιότητας ξηρά τροφή για μια ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή τόσο για το σκύλο όσο και για τη γάτα σας.
Δεν πρέπει λοιπόν να ξεχνάμε…
Η ξηρά τροφή είναι πιο υγιεινή, πιο αποτελεσματική και λιγότερο δαπανηρή από οποιοδήποτε άλλο τρόπο διατροφής.
Μέσα από την ποικιλομορφία των συνταγών μας η
Happy DogHappy Cat ξηρά τροφή προσφέρει μια ευρεία ποικιλία διαφορετικών συνταγών. Έτσι, η διατροφή μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις ατομικές ανάγκες του τετράποδου φίλου σας είτε είναι νέος ή ηλικιωμένος, αδύνατος ή παχουλός, αθλητικός, ενεργός ή χαλαρός, είτε ισχυρός ή πολύ ευαίσθητος.
Οδοντιατρική περίθαλψη
Η ξηρά τροφή είναι χρήσιμη για την οδοντιατρική περίθαλψη και την ενίσχυση της οδοντοφυΐας του τετράποδου φίλου σας. Επιπλέον, δαγκώνοντας τις κροκέτες ο σκύλος ή η γάτα σας ενισχύει το περιοδόντιο και έτσι βοηθά την πρόληψη χαλαρών δοντιών.
Happy Cat All In One Concept
Όλα τα σημαντικά διατροφικά συστατικά για την υγεία της γάτας σας βρίσκονται σε όλες τις ποικιλίες της Happy Cat μέσα από τη φόρμουλα του All in one concept, η οποία περιλαμβάνει:
- Έλεγχο Τριβεζοάριων
- Ταυρίνη
- Έλεγχο PH για το ουροποιητικό σύστημα
- Απόλυτη γευστικότητα
- Υψηλά ποσοστά ζωικής πρωτεΐνης
- Προσαρμοσμένη δομή κροκετών για την φροντίδα των δοντιών

Το
Happy Dog Natural Life Concept® :

Αποδεδειγμένα από όλες τις επιστημονικές μας έρευνες και μελέτες, υγιεινή τροφή για σκύλους δεν είναι μόνο τα νωπό κρέας. Για να υποστηρίξουμε το βέλτιστο μεταβολισμό τους χρησιμοποιούμε φυσικά προϊόντα με ιδιότητες που προάγουν την υγεία. Το Happy Dog Natural Life Concept® συνδυάζει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δίνοντας στο σκύλο σας τη δυνατότητα να λαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν την υγιή του ανάπτυξη, από το ανοσοποιητικό σύστημα μέχρι και το υγιές τρίχωμα. Επιπλέον, τα προϊόντα μας είναι χωρίς γλουτένη και έντονο σκόρδο, ενώ το μείγμα βοτάνων μας πρωτοπορεί περιέχοντας ένα πρόσθετο συστατικό, το γάλα γαϊδουράγκαθου, το οποίο έχει τη δυνατότητα να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην προστασία του ήπατος.
Μέτριο ενεργειακό περιεχόμενο:
Ο σκύλος δεν είναι λύκος! Ένας λύκος στην άγρια φύση διανύει καθημερινά έως 50 klm. Η κατανάλωση ενέργειας είναι σημαντικά υψηλότερη από εκείνη ενός σκύλου. Ως εκ τούτου, μέσα από έρευνες η Happy Dog δίνει προσοχή στα εξής:
– Μέτρια ενεργειακή διατροφή, με χαμηλά λιπαρά και περισσότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες
– Μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας, προστατεύουμε τον σκύλο μας από ασθένειες εξαιτίας του τρόπου ζωής του, όπως η παχυσαρκία κλπ.
– Επαρκή άντληση θρεπτικών συστατικών, σε σχέση με την ποσότητα της τροφής
Διατροφή δύο φάσεων:
Οι ανάγκη για πρωτεΐνες και ενέργεια των μεσαίων και μεγάλων φυλών είναι διαφορετική στα κουτάβια και στους νεαρούς σκύλους. Υποστηρίζοντας τις ανάγκες ανάπτυξης ανάλογα την ηλικία, η Happy Dog ανέπτυξε την ιδέα των δύο φάσεων.
Άλλα πλεονεκτήματα των τροφών Happy Dog-Happy Cat:
– Βέλτιστη περιεκτικότητα ασβεστίου / φωσφόρου
– Απαγορεύεται η χρήση υποκατάστατων φυτικών πρωτεϊνών (π.χ. σόγιας)
– Ξηρή τροφή από ποιοτική ζωική πρωτεΐνη
– Πρώτες ύλες με εγγύηση προέλευσης
– Ιδανικό συνδυασμό όλων των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών

Τα κριτήρια ποιότητας της Happy Dog-Happy Cat:
– Made in Germany
– Οι καλύτερες πρώτες ύλες
– Ότι χρειάζεται το σώμα
– Υψηλής ποιότητας πηγές πρωτεΐνης
– Χωρίς σόγια
– Απαγορεύονται οι δοκιμές σε ζώα
– Αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι

PHILOSOPHY 1

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση:
7ο χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου - Παιανίας | Κορωπί | 19400
Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας :
Γιάννης Μυλοχαράκτης
Τηλέφωνο : 6986 276522
Ε-mail: i.mylo@happydog.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ
Τηλέφωνο : 210 66 23 739
Ωράριο τηλεφωνικών παραγγελιών:
11:00-16:00 Δευτέρα - Παρασκευή
Ε-mail: happydog.greece@gmail.com